Sergio Schaart
View my Facebook profile Follow me on Twitter Let's Mewe! View my gab profile Instagram View my LastFM playlist View my LinkedIn profile

SERGIO'S VIDEO CHOICE:


videochoice thumbnail

Klangstof – Death09

Colofon

Deze website is ontwikkeld en beheerd door Sergio Schaart. Deze website heeft geen winstoogmerk of enig commercieel motief.

Privacy

Deze website maakt gebruik van externe non-functionele cookies voor het gebruik van social media buttons en YouTube embedded video's. Daarnaast verzamelt deze site anonieme bezoekergegevens, waarbij gerelateerde cookies worden geplaatst. Hierbij houd ik mij strikt aan de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze site is gehost in Nederland en heeft een Nederlandse licentiehouder. De Nederlandse wet is van toepassing voor deze website. De zogenaamde social media buttons geven uw ip door aan hun server. Indien u een account heeft bij één van de diensten, wordt uw bezoek gekoppeld aan uw social media account. Meer informatie over het gebruik van uw gegevens door deze buttons is te vinden via de privacy statements van Facebook, Google, en Twitter.

Technische gegevens

Deze website maakt gebruik van scripting. Voor een goede werking is een browser die Javascript ondersteunt aan te bevelen. De meeste moderne desktopbrowsers hebben deze ondersteuning standaard aan boord. Daarnaast maakt deze website gebruik van CSS. Het is daarom van belang een recente browser te gebruiken. Bij het ontwikkelen van deze website zijn de W3C richtlijnen leidend, maar geen harde voorwaarde.

Intellectueel eigendom

Gedeelten van deze website mogen vrijelijk worden overgenomen, zolang de context gewaarborgd blijft en als harde voorwaarde dat "SergioSchaart.nl" of "Sergio Schaart" vermeld worden als bronvermelding. SergioSchaart.nl hecht belang aan intellectueel eigendom. Ik zal er naar streven dat onderdelen van derden correct worden voorzien van bronnen. Indien dit onverhoopt niet is gelukt of u ziet content staan dat uw eigendom is zonder dat u hieraan toestemming hebt verleend, kunt u het contactformulier invullen.